Duo koncept med JP

Med det enkle koncept præsenterer de 2 et halvakustisk udtryk. Et repertoire stærkt repræsenteret af svenske sange, hvor cirka halvdelen er skrevet af Tomas K. Den velspillende multi-guitarist Jens Pedersen bakker de forskellige udtryk op med indflydelse fra en bred vifte af stilarter.

Sangene bliver ledsaget af korte historier og anekdoter.

Tomas K. Edqvist- Synger og spiller på western guitar

Tomas har arbejdet med det kreative og kunstneriske udtryk genom det meste af sit liv. Som professionel den sidste halvdel af sit liv. Har et langt virke i teaterverdenen som skuespiller og iscenesætter. Spillede el-bas i flere bands ”way back”. Men bassen blev gemt og glemt i skabet til fordel for teaterverdenen, da han kom til DK. Men ved en oprydning på et af de teatre, hvor Tomas var beskæftiget, stod der en støvet western guitar og ville have en ny ejermand. Guitaren blev Tomas´s, og nogle år senere havde han også lært en god håndfuld akkorder. Tiden var nu inde til at begynde at skrive de sange, der havde trængt sig på gennem en årrække.

Jens Pedersen – Synger anden stemme og spiller på diverse akustiske og elektriske guitarer, banjo med videre.

Jens – Har spillet musik i diverse konstellationer og med mange spillejobs igennem sit liv. Har desuden været kapelmester for mange teater og revy produktioner i det semi-professionelle, så som for teater- foreninger og gymnasier.